DIPLOM-IS KIOSKENI Stor Elvdal, like ved Riksvei 3 gjennom Østedalen ligger en Motorcrossbane. Denne kiosken fungerer som informasjonstavle.

HEDMARK


Kiosken midt på denne siden står nå på en privat adresse i Knapper i Nord Odal. Den er produsert i 1962 hos laftebygg på Braskereidfoss, og har produksjonsnr 10. Den kom til bygda samme året og stod plassert rett over vegen for Knapper skole i Nord Odal kommune(Hedmark). Den var i drift fram til 1978, med forskjellige drivere opp igjennom årene. Den stod der fram til idrettslaget Mogutten il fikk den og flyttet den til hoppbakken i 1981, der var den i bruk noen år og ble etterhvert stående og forfalle.Kiosken i Nord Odal er restaurert i 2019. En sidevegg måtte byttes, samt undertaket/og taksperrer. Gammel panel er bevart på resterende vegger både utvendig og innvendig, samt innvendig panel i taket. Jernbanepanelen under luka i front ble skaffet fra ett lokalt snekkerverksted som hadde dette på lager fra 60-tallet. Her var det opprinnelig furupanel, ikke hardtre som det ofte er beskrevet. Flere lag med maling er skrapet bort og den har tilnærmet riktig farge som det var da den var ny.


Like ved Riksvei 3 gjennom Østerdalen står denne kiosken i en privat hage. Alle kioskene avbildet på Hedmarksiden er produsert hos Laftebygg i Braskereidfoss.